Τρίτη 8 Απριλίου 2008

Καταδικαστική απόφαση για τον κουμπάρο του Καρχιμάκη

Είδα στην εφημερίδα Καθημερινή της 22/3/08:

Σε ποινή φυλάκισης τριών ετών για το αδίκημα της απιστίας κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό πλημμελήματος καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας ο πρώην διοικητής της Αγροτικής Τράπεζας Πέτρος Λάμπρου, ενώ σε ποινές ενός έως τριών ετών καταδικάστηκαν επίσης πρώην υποδιοικητές και στελέχη της τράπεζας.

Η υπόθεση αφορά δανειοδότηση από την Αγροτική Τράπεζα του ομίλου Αλλαμανή, ενώ τα στοιχεία επί των οποίων στηρίχθηκε η κατηγορία, προσκομίστηκαν στον εισαγγελέα από τη νομική υπηρεσία της Αγροτικής Τράπεζας. Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, οι απαιτήσεις της τράπεζας από τον όμιλο Αλλαμανή θεωρούνταν επισφαλείς, καθώς ο όμιλος όφειλε στην Αγροτική Τράπεζα το ποσό των 190 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο η οικονομική κατασταση στην οποία βρισκόταν η επιχείρηση καθιστούσε δυσχερή την αποπληρωμή του δανείου.

Ο Πέτρος
Λάμπρου είναι κουμπάρος του Μιχάλη Καρχιμάκη, γνωστός από το μεγάλο σκάνδαλο του χρηματιστηρίου. Μέσα στο blog μας υπάρχουν πολλές αναφορές. Του Μιχάλη Καρχιμάκη που φωνάζει για άλλους κουμπάρους, όταν ο δικός του είναι "μπουμπούκι". Τέτοια υποκρισία.

Εκτενή αναφορά βρήκα και στο Blog
Δεξιοί "Φασίστες": Μπουουου...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το γράφει σήμερα και ο politis-gr κάπου στο τέλος....

Ανώνυμος είπε...

http://politis-gr.blogspot.com/2008/06/blog-post_11.html