Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2008

Τελείως γκάου!!!

Αγαπητέ Καρχιμάκη, πες στο "βόδι" που έχει αναλάβει την ιστοσελίδα σου ότι το δημοσίευμα της αυριανής στις 3/2/2008 σε θάβει (δικαίως) κανονικά. Επειδή δεν πιστεύουμε ότι είναι αποτέλεσμα της "δημοκρατικής" σου ευαισθησίας (και να την έχανε κανείς αποκλείεται να την έβρισκες εσύ), πιστεύουμε ότι ο "προβοκάτορας" θεώρησε ότι για να πέσει στα χέρια του είναι για καλό (και είναι, αλλά όχι για σένα) και το ανέβασε. Για την περίπτωση που αλλάξει το περιεχόμενο το capture της σελίδας είναι εδώ.

Τι λέει όμως; Λέει ότι ο Καρχιμάκης βρήκε τον δάσκαλο του. Μάλιστα ο Μεϊμαράκης του έκανε και πρόταση "να τον προσλάβει στην επιτροπή του υπουργείου Εθνικής Αμυνας και να κάνει εκείνος όλες τις συνεννοήσεις και τις συβάσεις"!!!

Απαράδεκτος ο Βαγγέλης. Τι δούλεμα είναι αυτό; Παίζει με τον πόνο του Καρχιμάκη; Δεν τον βλέπει ότι κοντεύει να σκάσει που δεν έχει καταφέρει να γίνει υπουργός; Δεν τον βλέπει με τι πάθος προσπαθεί; Πόσα ψέματα λέει και πόση λάσπη ρίχνει μόνο και μόνο για να βγαίνει στο γυαλί; Ότι έχει καταντήσει γραφικότερος και από τον Κουλούρη; Και του τη λέει; Δεν σκέφτεται ότι μπορεί να τον στείλει στο ψυχιατρείο να κάνει παρέα του συντρόφου του Νικολουτσόπουλου;

Εγώ πάντως θα πρότεινα μια συμβιβαστική λύση. Να τον αφήσει ο Βαγγέλης να καθίσει για καμιά ώρα στην καρέκλα του στο υπουργείο. 'Ετσι ρε παιδί μου, για να του περάσει το ψώνιο. Και αν δεν γίνεται έστω στην καρέκλα του συντοπίτη του και ΥΦΕΘΑ Πλακιωτάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: