Δευτέρα 20 Αυγούστου 2007

Καραγκιοζιλίκια...

Ερώτηση κατέθεσε ο Καρχιμάκης για διαγωνισμούς που γίνονται στα νοσοκομεία του Λασιθίου γιατί (λέει) γίνονται "λαθροχειρίες":

Οι καταγγελλόμενες αλλοιώσεις φέρονται να ενορχηστρώνονται από την Κυβέρνηση ενόψει εκλογών και να εκτελούνται με την συνενοχή των διορισμένων Διοικήσεων των νοσοκομείων, καθώς τα στοιχεία «μαγειρεύονται» και επιλέγονται «εκλεκτά» πρόσωπα, των οποίων οι φάκελοι δεν ανταποκρίνονται στα απαιτούμενα για τις προσλήψεις προσόντα. Η καταγγελία κάνει λόγο για πλασματικά και πλαστά μόρια που δίνονται χωρίς να υπάρχουν τα απαιτούμενα πιστοποιητικά σε συγκεκριμένους υποψηφίους, ενώ σε άλλους αφαιρούνται δικαιολογητικά εν αγνοία τους.

Και αυτό το πράττει γύρω στις 17/8/2007, όταν ΗΔΗ έχουν αναρτηθεί οι προσωρινοί κατάλογοι (από τις αρχές Αυγούστου).

Και τι μας λέει; Ότι αφαιρούνται (για παράδειγμα) δικαιολογητικά. Έτσι εεε; Για βλάκες ψάχνει; Σε θολά νερά ψαρεύει;
Πίσω από κάθε αίτηση αναγράφει ο κάθε αιτών τα ανάλογα δικαιολογητικά που επισυνάπτει. Που σημαίνει ότι ο υπάλληλος που παραλαμβάνει τις αιτήσεις αν δεν παραλάβει αυτά που αναγράφονται δεν κάνει δεκτή την αίτηση. Που σημαίνει δηλαδή ότι από την στιγμή που έχει παραληφθεί περιλαμβάνει αυτά τα δικαιολογητικά. Που σημαίνει ότι αν αφαιρεθεί οποιοδήποτε από αυτά τότε αποδεικνύεται εύκολα.

Ο αρχιψευταράς στη βιασύνη του να το παίξει πάλι έξυπνος και να "αποκαλύψει" ένα νέο σκάνδαλο δεν το σκηνοθέτησε καλά το πράγμα.

Αλλά μια που εντόπισε "σκάνδαλο" γιατί δεν μας λέει πόσοι "γαλάζιοι" και πόσοι "πράσινοι" μπήκαν;

Να δούμε τι άλλα καραγκιοζιλίκια θα δούμε μέχρι τις εκλογές από τον αρχιρουσφετολόγο.

1 σχόλιο:

Καρχιμοπαθής είπε...

Ξέχασα να πω ότι τελικά και αυτή η υπόθεση της "σοβαρής" καταγγελίας Καρχιμάκη μπήκε στο αρχείο...