Δευτέρα 27 Αυγούστου 2007

Θράσος Καρχιμάκη...

Ακόμα και την σκληρή απάντηση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων δέχθηκε ο Καρχιμάκης με αφορμή "καταγγελίες" του για προσπάθεια παρέμβασης στην δίκη της ΔΕΚΑ. Διαβάζουμε στον ΕΤ στις 25/6/2007:

Κριτική ασκείται όμως και προς τους δικαστές: ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Μ. Καρχιμάκης, με ερώτησή του στη Βουλή, υποστήριξε ότι σε ειδική σύσκεψη ασκήθηκαν πιέσεις σε δικαστές από τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου, κ. Ρ. Κεδίκογλου, προκειμένου να εκδώσουν καταδικαστική απόφαση. Η καταγγελία Καρχιμάκη αποδοκιμάστηκε από την Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων, η οποία με ανακοίνωσή της διέψευσε ότι οι δικαστές δέχθηκαν πιέσεις. «Οι εν λόγω συνάδελφοι μας διαβεβαίωσαν ότι ουδέποτε έλαβε χώρα τέτοια συνάντηση και ότι ουδείς ποτέ συζήτησε μαζί τους για την υπόθεση αυτή. Συνεπώς κάθε περί του αντιθέτου πληροφορία είναι ανακριβής και αποβλέπει στη δημιουργία εντυπώσεων και μόνον».

Έχοντας χάσει κάθε αίσθηση μέτρου ο Καρχιμάκης δεν διστάζει ακόμα και να προχωρά σε ερωτήσεις-καταγγελίες για ανύπαρκτα γεγονότα. Έτσι έκανε και πριν δύο περίπου μήνες, προσπαθώντας να δημιουργήσει εντυπώσεις. Άραγε γιατί; Μήπως στην ιστορία της ΔΕΚΑ ο κουμπάρος του Πέτρος Λάμπρου είχε βάλει και εκεί το δάκτυλο του;

Στο τέλος θα καταφέρει οι κατασκευασμένες ερωτήσεις του να μονοπωλούν την δράση του και τα δημοσιεύματα τα "ξεβρακώματα" του!

Στέρεψε φαίνεται από πραγματικά στοιχεία και τώρα η δράση του δεν έχει ούτε καν κάποια βάση.

Ο αρχιλασπολόγος εξελίσσεται σε επαγγελματία συκοφάντη.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φοβερό το blog σου. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι του δίνεις αξία του καραγκιόζη

Καρχιμοπαθής είπε...

Χαλάλι του!

Ο κόσμος πρέπει να μάθει την αλήθεια. Δεν μπορεί να το παίζει αρχιερέας της κάθαρσης και να είναι βουτηγμένος ο ίδιος μέχρι τον λαιμό.