Πέμπτη 13 Μαρτίου 2008

Τον έχουν ταράξει σε αγωγές και τώρα δεν λέει ονόματα ο Καρχιμάκης

....και συνεχίζεται η κουβέντα γύρω από το θέμα με τις αγωγές στον Μιχάλη Καχριμάκη. Στο Ιστολόγιο "troktiko" την ίδια μέρα με τον "Ελεύθερο Τύπο" (προηγούμενο άρθρο μας) υπάρχει το άρθρο με τίτλο "Τον έχουν ταράξει σε αγωγές και τώρα δεν λέει ονόματα ο Καρχιμάκης":

Αγωγές που φθάνουν κοντά στο ποσό των 7 εκ . ευρώ εκκρεμούν σε βάρος του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ(αλλά και άλλων βουλευτών του κόμματος) Μιχάλη Καρχιμάκη . Ο τελευταίος είναι γνωστός για τις επερωτήσεις που κάνει στην βουλή και τις περισσότερες φορές θύμιζε έναν κάκιστο bloger που καλυπτόταν πίσω από την βουλευτική ασυλία. Τώρα τον ...τάραξαν στις αγωγές. Μεταξύ αυτών είναι οι: Νάκος, Αλφαντάκης,Β. Μιχαλολιάκος κ.α. Στην τελευταία ερώτηση(μαζί με άλλους συναδέλφους του), που αφορούσε στον Γεράσιμο Καλλίγερο δεν έβαλε το όνομα του επιχειρηματία, προφανώς γιατί φοβήθηκε ότι οι αγωγές δεν θα σταματήσουν ποτέ, ενώ ο ίδιος κάποτε θα πάψει να είναι βουλευτής.

Υπάρχει και παραπομπή σε παλαιότερο άρθρο (5/3/2008)με τίτλο "Διαβάστε τους.... τολμηρούς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ":

Αυτοί είναι οι 14 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που έκαναν ερώτηση στην βουλή για τον επιχειρηματία Γεράσιμο Καλλίγερο και δεν τόλμησαν να αναφέρουν ούτε το όνομα του! Να ξέρει ο κόσμος ποιους ψηφίζει και γιατί. Τα ονόματα των 14 τολμηρών βουλευτών είναι τα εξής:
Μιχάλης Καρχιμάκης, Χρύσα Αράπογλου, Χρήστος Αηδόνης ,Γρηγόρης Νιώτης, Γιάννης Αμοιρίδης, Μάρκος Μπόλαρης, Λεωνίδας Γρηγοράκος, Γιάννης Διαμαντίδης, Βαγγέλης Παπαχρήστος, Τάκης Ρήγας, Γιώργος Πεταλωτής, Βασίλης Κεγκέρογλου, Μιχάλης Τιμοσίδης ,Δημήτρης Τσιρώνης


Είπαμε ότι η καλύτερη λύση είναι η δημόσια καταγγελία και συνεχίζουμε να έχουμε αυτή την άποψη, αλλά πρέπει να αναθεωρήσει και ο ίδιος την στάση του. Έχουν αλλάξει οι εποχές και δεν μπορεί να συνεχίζει έτσι. Βλάπτει τον ίδιο και το κόμμα του. Πολλές φορές το έχουμε επισημάνει αλλά δεν υπάρχει κανείς να του τραβήξει το αυτί αλλά και να τον προστατέψει από τον ίδιο του το εαυτό.

ΥΓ:
Είδαμε ότι έχει να ενημερώσει το site του σχεδόν ένα μήνα και αναρωτιόμαστε γιατί. Μήπως επειδή στέρεψαν αρκετά τα "θετικά" δημοσιεύματα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: