Τρίτη 24 Απριλίου 2007

Πετσάλνικος: "επιπόλαιος και κίτρινος" ο Kαρχιμάκης!

Με τον τίτλο "Ενοχλήθηκαν" η εφημερίδα "Εθνος" στις 18/4/2007 προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από όσα ειπώθηκαν στο Κοινοβουλευτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ εναντίον του Καρχιμάκη:

"Τελικά, ο Μιχ. Καρχιμάκης δεν ενοχλεί μόνο τα στελέχη της ΝΔ, αλλά και... στελέχη του ΠΑΣΟΚ! Χθες, για παράδειγμα, στο Κοινοβουλευτικό Συμβούλιο, ο Φ. Πετσάλνικος διαμαρτυρήθηκε επειδή ο σύντροφος Μιχάλης κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή για το «κόλπο - γούνα» του Αγάπιου -θέμα που αφορά την εκλογική του περιφέρεια- χωρίς να ενημερώσει τον ίδιο! Στη συνέχεια, πήρε τον λόγο ο τέως πρόεδρος της Βουλής Απ. Κακλαμάνης, ο οποίος άφησε αιχμές κατά του Καρχιμάκη, λέγοντας πως δεν μπορεί να γίνονται ερωτήσεις στη Βουλή για «πιπεράτα προσωπικά θέματα»... Πάντως, ο Γ. Παπανδρέου απέφυγε να ρίξει λάδι στη φωτιά, είπε απλώς ότι, όταν πρόκειται για σοβαρά θέματα, θα πρέπει να προηγείται συνεννόηση με τους αρμόδιους του κόμματος..."


Και συνεχίζει μάλιστα και με άλλο τίτλο "Τι να καταλάβουν":
"Η αλήθεια είναι, βεβαίως, ότι το Καστρί είναι πολύ ικανοποιημένο από τη δουλειά που κάνει συνολικά η Επιτροπή Τεκμηρίωσης του ΠΑΣΟΚ και ειδικά ο Μιχάλης Καρχιμάκης. Απορίας άξιο είναι πώς, μέσα στο κλίμα που επικρατεί, κάποια στελέχη του ΠΑΣΟΚ ανακάλυψαν ότι υπάρχει πρόβλημα με τον συνάδελφό τους. Προτιμότερο θα ήταν να καταλάβουν γιατί οι ενδιαφερόμενοι εμπιστεύονται τον βουλευτή Λασιθίου -και όχι τους ίδιους- για τις καταγγελίες τους. Και ακόμη προτιμότερο θα ήταν να καταλάβουν πως με... ζήλιες δεν γίνεται πολιτική."


Περιμένατε ότι η ιστορια θα τελείωνε εδώ; Κάνετε μεγάλο λάθος. Ο σάλος ήταν μεγάλος και ήθελε και άλλη τονωτική ένεση ο εκλεκτός. Το συγκρότημα επιμένει.

Στις 20/4/2007 ακολουθεί ολόκληρο ρεπορτάζ! Και τι μας λέει; Τι καλή δουλειά κάνει ο παρακρατικός μηχανισμός που έχουν στήσει στο ΠΑΣΟΚ.

Και βρήκαμε και αρκετά άλλα σχετικά δημοσιεύματα. Τόσα που να αναρωτιόμαστε ποιες είναι οι σχέσεις του με τον τύπο. Με τι ανταλλάγματα τον στηρίζουν. Κάποιες κακές γλώσσες στο ΠΑΣΟΚ λένε ότι παίζεται χοντρό παιχνίδι και αποφεύγουν προς το παρόν να δώσουν άλλες πληροφορίες. Αλλά το ύφος τους υπονοεί πολλά...

Σίγουρο είναι ότι κατηγορήθηκε ότι είναι "επιπόλαιος και κίτρινος"!!! Και αυτό από συντρόφους του που καταδικάζουν την πολιτική ανεντιμότητα και τις μεθόδους του. Τι να πούμε και μεις εδώ στο καρχιμακιστάν που τα ζούμε καθημερινά;

Πότε θα απαντήσει ο καρχιμάκης σε όσα κυκλοφορούν στα κομματικά γραφεία και στους διαδρόμους της βουλής;

Δεν υπάρχουν σχόλια: