Κυριακή 29 Απριλίου 2007

Πονηρός ο Καρχιμάκης

Ερώτηση κατέθεσε προ ημερών ο Μιχάλης Καρχιμάκης με θέμα την Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων στην Κρήτη.

Και τι ρωτά ο αθεόφοβος τον Υπουργό;

"- Αληθεύει ότι έχετε δώσει σιωπηρές πολιτικές κατευθύνσεις πολιτικών εκβιασμών στην Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων( πρώην ΣΔΟΕ) σε επιχειρηματίες με τελικό στόχο την χειραγώγηση τους στις Βουλευτικές εκλογές;
- Αληθεύει ότι οι υπεύθυνοι πρώην του ΣΔΟΕ εμφανίζονται ως οι αμείλικτοι εισπράκτορες των εσόδων του κράτους και έχουν στήσει ένα σικέ παιχνίδι με πολιτικούς παράγοντες, που παρεμβαίνουν για να διασώσουν «δήθεν» τους επιχειρηματίες από το «κακό» ΣΔΟΕ;
- Γνωρίζετε ότι αν όλα αυτά ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αποτελούν ένα ανήθικο και αντιδεοντολογικό τρόπο τρομοκρατίας επιχειρηματιών για αποκομιδή πολιτικής ωφέλειας, ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών;
- Πως προτίθεστε να αντιμετωπίσετε αυτά τα φαινόμενα , που δεν συνάδουν με μια ευνομούμενη και δημοκρατική πολιτεία;"


Δηλαδή αφού λέει τα τρελά του, ρωτά τι θα κάνει ο Υπουργός ΑΝ αληθεύουν.

Κανείς δεν είδε να παραθέτει έστω και μια απόδειξη των λεγομένων του. Αυτή είναι η υπεύθυνη στάση που πρέπει να τηρεί ένα κοινοβουλευτικός;

Ποιος είναι ο πλήρης τίλτος του θέματος;
«Μορφή επιδημίας, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει λάβει ο τρόπος λειτουργίας της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων (πρώην ΣΔΟΕ) στην Κρήτη με την κατεύθυνση και την συνεργασία των υπευθύνων με πολιτικούς παράγοντες του κυβερνώντος κόμματος, με στόχο την πολιτική υποταγή επιχειρηματιών και φορέων στο κυβερνών κόμμα, οι οποίοι φέρονται να παίζουν το ρόλο του κακού ΣΔΟΕ, που ελέγχει και τιμωρεί και των καλών πολιτικών παραγόντων, που απελευθερώνουν τους επιχειρηματίες από το κακό ΣΔΟΕ.».


Δηλαδή ο Μιχάλης Καρχιμάκης με ένα παραλήρημα ψευδών και λάσπης προσπαθεί να ασκήσει αντιπολίτευση και να κερδίσει δημοσιότητα.

Γιατί δεν μας λέει τι γινόταν επί ΠΑΣΟΚ;
Θυμάται μήπως ο Καρχιμάκης ότι πάνω από το 90% του προσωπικού των ΣΔΟΕ ήταν ΠΑΣΟΚ; Ξεχνά πόσες μίζες έδινε ο κόσμος στους "ελεγκτές" προκειμένου να αποφύγουν τα υπερβολικά πρόστιμα που τους επέβαλλαν, προκειμένου να μειωθούν;

Πραγματική επιδημία που οδήγησε σε οικονομικό αδιέξοδο δεκάδες χιλιάδες μικροεπαγγελματίες. Και τότε ο Καρχιμάκης έκανε τις παρεμβάσεις του για να προστατέψει τους αρεστούς.

Ακόμα και μετά την αλλαγή της κυβέρνησης, στελέχη του ΠΑΣΟΚ είχαν το θράσος να "προειδοποιούν" ακόμα και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να μην τα βάζουν με τον Καρχιμάκη γιατί μπορεί να βρουν τον μπελά τους. Και σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα απ' ότι έχουμε πληροφορηθεί δέχθηκαν την επίσκεψη του ΣΔΟΕ. Επι Νέας Δημοκρατίας να τονίσουμε.

Πόσες ερωτήσεις κατέθεσε; Ποιον κατήγγειλε; ΚΑΝΕΝΑ.

Πόσες ανάλογες περιπτώσεις ακούμε σήμερα;
Δεν θα ισχυριστούμε ότι δεν υπάρχουν, αλλά αυτές έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο. Η ηγεσία του Υπουργείου δεν ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές.

Και που το πάει ο Μιχάλης Καρχιμάκης; Μα είναι απλή η απάντηση. Ο Καρχιμάκης πολύ πονηρά προσπαθεί να περάσει την εικόνα ότι οι καταγγελίες του είναι αληθείς.

Και τι ώφελος μπορεί να έχει από αυτό;
Σε περίπτωση ελέγχων σε ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ να δημιουργείται η εντύπωση ότι είναι θύματα δίωξης.
Σε περίπτωση ελέγχων σε ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας να δημιουργείται η εντύπωση ότι με πολιτική παρέμβαση μπορεί να λυθεί το θέμα.

Μ' ένα σμπάρο δηλαδή, δύο τρυγόνια.

Επιτέλους αυτό το υπόλειμμα παλαιοκομματισμού πρέπει να ξεμπροστιαστεί. Κοροϊδεύει τον κόσμο. Νομίζει ότι δεν καταλαβαίνει κανείς το βρώμικο παιχνίδι που παίζει.

Αν υπάρχει "μια καλοστημένη επιχείρηση " είναι αυτή που έχει στήσει ο Μιχάλης Καρχιμάκης για να κατασυκοφαντήσει τη σημερινή κυβέρνηση και τα στελέχη της.
Κάνοντας χρήση κάθε θεμιτού και αθέμιτου μέσου ο Καρχιμάκης με φασιστικές μεθόδους προσπαθεί να το παίξει αρχιερέας της κάθαρσης, αλλά δεν πείθει ούτε τα στελέχη του δικού του κόμματος.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οταν ήταν το ΠΑΣΟΚ είχαμε κοντέψει να βάλουμε λουκέτο στα μαγαζιά μας.

Μας είχανε ρημάξει στα πρόστιμα. Τι φωνάζει τώρα ο καρχιμάκης; Που ήτανε τότε να μας υπερασπιστεί;

spooky είπε...

Δες λίγο και το spam που στέλνει κάθε λίγο και λιγάκι ο κύριος βουλευτής...

Σήμερα δεν άντεξα και το σχολίασα:
http://hereticrepublic-gr.blogspot.com/2008/06/spam.html

Yiannis11 είπε...

Έλα αλέκο...

http://clubs.pathfinder.gr/pasokkateleth

ή

http://realpasok.tk