Σάββατο 28 Απριλίου 2007

Το όνομα του κουμπάρου ξανά στην επικαιρότητα

Διαβάζουμε ότι ο Ευγένιος Παπαδόπουλος ήταν παλιός φίλος του κουμπάρου του Μιχάλη Καρχιμάκη, Πέτρου Λάμπρου. Για όσους δεν ξέρουν το όνομα του Παπαδόπουλου εμπλέκετια με το θέμα των δομημένων ομολόγων.

Αναφέρεται συγκεκριμένα στο σχόλιο ότι "βρέθηκαν στοιχεία για παρανομίες από εμπλοκή του σε χρηματιστηριακές πράξεις του παρελθόντος, την εποχή του ΠΑΣΟΚ. Οταν βρισκόταν στα πράγματα ο Πέτρος Λάμπρου με τον οποίον είχαν πολύ καλές σχέσεις.". Το σχόλιο είναι από φιλοπασοκινή πηγή, οπότε πρέπει να έχει και βαρύτητα.

Δεν μας λέει ο Καρχιμάκης αν είναι διατεθειμένος να διερευνήσει ποιες ήταν αυτές οι παρανομίες και σε ποιο βαθμό ο κουμπάρος του Πέτρος Λάμπρου εμπλέκεται με αυτές; Η βολή από το παραπάνω σχόλιο είναι ευθεία προς τον Λάμπρου. Θα τολμήσει ο "σκανδαλοκυνηγός" (!) Καρχιμάκης να σκαλίσει αυτή την ιστορία;

Αρχίζει και στενεύει ακόμα περισσότερο η άμεση ή έμμεση σχέση του Καρχιμάκη με διαπλεκόμενους...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Παλιός φίλος του Πέτρου Λάμπρου, ο Ευγένιος Παπαδόπουλος. Βρέθηκαν στοιχεία για παρανομίες από εμπλοκή του σε χρηματιστηριακές πράξεις του 1999 - 2000, την εποχή δηλαδή του ΠΑΣΟΚ. Σε βάρος του Ε. Παπαδόπουλου έρχεται άσκηση ποινικών διώξεων ,αφού εμπλέκεται στο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου. Η υπόθεση μόλις άνοιξε και φαίνεται ότι ο Καραμανλής ‘καίει‘ μεν αυτή τη στιγμή τον Τσιτουρίδη κάνει όμως πάσα και γυρίζει το παιχνίδι στα πράσινα σκάνδαλα, στις ΔΕΚΟ και την περίοδο Πέτρου Λάμπρου που είναι βαθιά χωμένος στο έγκλημα του Χρηματιστηρίου.