Τετάρτη 25 Απριλίου 2007

Ερώτηση για Hackers

Ερώτηση κατέθεσε ο Καρχιμάκης και η ομάδα των σαϊνιών του ΠΑΣΟΚ, για τις απανωτές επιθέσεις σε κυβερνητικούς κόμβους από Τούρκους χάκερς, κάνοντας λόγο για λόγο για "εκκωφαντική σιωπή των κυβερνητικών αρμοδίων".

Για μια ακόμα φορά η ερώτηση του είναι άνευ ουσίας. Είναι γνωστό ότι απόλυτη ασφάλεια δεν υπάρχει. Ακόμα και κυβερνητικοί κόμβοι της Αμερικής όπως το Υπουργείο Εθνικής Αμυνας έχουν παραβιαστεί παρότι διαθέτουν την πλέον εξελιγμένη ασφάλεια.

Εν πάση περιπτώσει είναι ένα πρόβλημα, αλλά δεν είναι κάτι το σοβαρό, πέρα των προεκτάσεων αυτής της ίδιας της πράξης και της προέλευσης της επίθεσης. Αλλά δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά που αυτό γίνεται.

Καθημερινά ειδική υπηρεσία παρακολουθεί αυτή τη δραστηριότητα και θα έπρεπε να το ξέρουν αυτό οι βουλευτές που κατέθεσαν την ερώτηση.

Εμείς όμως θέλουμε να ρωτήσουμε τον Καρχιμάκη, ποιος του έδινε τις δισκέτες με τις μεταθέσεις του στρατεύματος;

Ποιος επίορκος του Ελληνικού Υπουργείου Εθνικής Αμυνας, παρέδιδε απόρρητα στοιχεία σ' ένα βουλευτή (όχι στα πλαίσια πιθανού κοινοβουλευτικού ελέγχου), αλλά για προσωπικές πελατειακές σκοπιμότητες;

Δεν κατανοούσε ο Καρχιμάκης ότι ήταν ηθικός αυτουργός στο έγκλημα και ταυτόχρονα συνεργός;
Σίγουρα το ήξερε. Απλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

Ποτέ δεν αρνήθηκε αυτή του την (παράνομη) δραστηριότητα. Το αντίθετο μάλιστα. Την διαφήμιζε κιόλας, σαν να επρόκειτο για εμπόρευμα.

Δεν βρέθηκε ποτέ και κανείς να τον καλέσει να απολογηθεί; Αν ήταν κανένας ψευτοπαραβάτης του νόμου, ίσως ακόμα να σερνόταν στα δικαστήρια. Αλλά ξεχάσαμε. Ο Καρχιμάκης είναι υπεράνω του νόμου!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ομάδα του Καρχιμάκη, έκαμε την επίθεση στην ιστοσελίδα της Βουλής, μόνο και μόνο για να κάμει θέμα. Έτσι λειτουργεί αυτή η ομάδα αν δεν τόχεις καταλάβει...προβοκατόρικα και χωρίς ιερό και όσιο.

Καρχιμοπαθής είπε...

Δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιος ευθύνεται γι' αυτή την επίθεση, παρά μόνο αν οι έρευνες οδηγήσουν σε ασφαλή συμπεράσματα.

Σίγουρο είναι ότι χθες ούτε η δική του σελίδα λειτουργούσε. Δεν ξέρουμε αν μετά τις κλοπές που έχει καταγγείλει ότι το έκαναν, τώρα παρουσιαστεί και ως θύμα χάκερ!

Ανώνυμος είπε...

για μένα το σίγουρο είναι ότι, όπου μπερδεύεται το όνομα "Καρχιμάκης", υπάρχει ψέμα, απάτη και επιτηδευμένη παραπληροφόρηση.