Τετάρτη 16 Μαΐου 2007

Που βρήκες τα λεφτά Καρχιμάκη;

Σχετικά με το θέμα της περιουσίας του Υιού Κεδίκογλου (Πρέδρου του Αρείου Πάγου), ο Μιχάλης Καρχιμάκης δήλωσε μεταξύ άλλων τα ακόλουθα:

«Σε μια ακόμα ελλιπή και παραπλανητική απάντησή του Υπουργού Δικαιοσύνης προς τη Βουλή, ο κ. Ρωμύλος Κεδίκογλου ανάμεσα σε άλλα:
Α) Για πρώτη φορά παραδέχεται πως στις επίμαχες δηλώσεις «αναγράφονται εισοδήματα που απαλλάσσονται από το φόρο, όπως είναι τα κέρδη από συναλλαγές στο Χρηματιστήριο και τα κέρδη από εκμετάλλευση επαγγελματικού σκάφους».
Επειδή για την τριετία οικονομικών ετών 1999-2001, ο υιός Κεδίκογλου δήλωσε περίπου 70.000.000 δρχ ως «ποσά απαλλασσόμενα από το φόρο» και επειδή τότε ακόμα δεν εκμεταλλευόταν κανένα επαγγελματικό σκάφος, αφού το αγόρασε το 2002, απομένει να πληροφορηθούμε πώς ένας νεαρός ανεπάγγελτος φοιτητής είχε το κεφάλαιο και την πληροφόρηση να κερδίσει 70 εκ δρχ στο Χρηματιστήριο.
......................
Δ) Αναρωτιέται (σε επίσημη απάντησή του στη Βουλή!!!) τι να απαντήσει στους ψηφοφόρους μου, που ισχυρίζεται πως καθημερινά του τηλεφωνούν διαμαρτυρόμενοι για τη συμπεριφορά μου απέναντι – όπως επιγραμματικά αναφέρει – «στον πρώτο Κρητικό Πρόεδρο του Αρείου Πάγου».
Του απαντώ: Να τους πει επιτέλους όλη την αλήθεια, όπως οφείλει, και να πάψει αυτός και η Κυβέρνηση που υπηρετεί να υποτιμούν την νοημοσύνη, την αντίληψη και τα ηθικά και αξιακά κριτήρια των πολιτών αυτού του τόπου.»

Καλά κάνει ο Καρχιμάκης και ρωτά.
Πρέπει ο λαός να γνωρίζει...

Αλλά πριν ρωτήσει τους άλλους για το "πόθεν έσχες" τους, γιατί δεν μας λέει ο ίδιος και για τα δικά του περιουσιακά στοιχεία;

Πού βρήκε ο Καρχιμάκης τα χρήματα και αγόρασε πολυτελέστατο διαμέρισμα στην Αγία Παρασκευή τη ίδια περίοδο (1998) εκτάσεως 194 τετραγωνικών;

Ας μας πει και αυτός την αλήθεια για τον δικό του βίο, τον οποίο συστηματικά κρύβει πίσω από τον μανδύα του "σκανδαλοκυνηγού" και της δήθεν κάθαρσης που "επαγγέλλεται".

Να μάθουν την αλήθεια για την οποία τόσο κόπτεται για τους συμπατριώτες μας, αλλά που την επιζητά μόνο για τις πράξεις των άλλων.

Ας σταματήσει ο Καρχιμάκης να υποτιμά ο ίδιος τη νοημοσύνη των συμπατριωτών του και μετά να ζητά το ανάλογο και από τους άλλους.

Αναρωτιόμαστε από που αντλεί τόσο θράσος. Νομίζει ότι κάποιοι δεν γνωρίζουν; Νομίζει ότι θα συνεχίσουν να σιωπούν;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καμιά απάντηση;

Δεν μπορεί να διαπομπεύει όποιον δεν χωνεύει και από την άλλη να μην δίνει απαντήσεις σε σοβαρά ερωτήματα.

Oingo Boingo είπε...

Είδα αυτό εδώ το άρθρο:

http://hereticrepublic-gr.blogspot.com/2008/06/spam.html

Δηλαδή, σύμφωνα με την καταγγελία του "Αιρετικού", ο Καρχιμάκης παραβιάζει ελληνική και κοινοτική νομοθεσία περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων των πολιτών για να προβληθεί!