Δευτέρα 7 Μαΐου 2007

exastal: Επίθεση Καρχιμάκη σε νεοσύστατο blog με τίτλο «Καρχιμακιστάν».

Την δημοσιογραφική (μέχρι στιγμής) επίθεση του Καρχιμάκη (μέσα από ΜΜΕ του περιβάλλοντος του) προς το Ιστολόγιο μας, σχολιάζει ο blogger exastal:

Ο Καρχιμάκης φαίνεται ενοχλήθηκε πολύ από τη λειτουργία ενός νέου blog με τίτλο : «Καρχιμακιστάν». Η ενόχλησή του βέβαια είναι δικαιολογημένη αφού σκοπός αυτού του blog είναι να βγάλει στη φόρα «το βίο και την πολιτεία» του ίδιου του Καρχιμάκη. Το «Καρχιμακιστάν» απ’ ότι φαίνεται θα ασκήσει δριμύτατη κριτική στο βουλευτή αυτό, που το παίζει κριτής και τιμητής των πάντων.

Στη λογική βέβαια, Καρχιμάκη, όποιος διαφωνεί μαζί του, είναι εχθρός της δημοκρατίας και του σοσιαλισμού. Καθόλου παράξενο μια και τέτοιες απόψεις ενδημούν και ευδοκιμούν πολλά χρόνια τώρα στο πασόκ.

Πολλοί «αγωνιστές» του πασόκ πιστεύουν ότι είναι οι κληρονόμοι και οι ιδιοκτήτες της δημοκρατίας, χωρίς όμως να μπορούν να εξηγήσουν από που κληρονόμησαν τη δημοκρατία. Σάμπως οι αγώνες του ελληνικού λαού να έγιναν αποκλειστικά και μόνο από πασοκατσίδες.

Προσέξτε σύντροφοι γιατί τόσο σφιχτά που κρατάτε την παντέρμη τη δημοκρατία, χωρίς κανένας άλλος να δικαιούται να την αγγίξει, μπορεί και να μας την πνίξετε.

Στο «kaρximakistan» λοιπόν, ασχολήθηκαν πριν λίγες μέρες με τις διασυνδέσεις Πέτρου Λάμπρου, Καρχιμάκη και φουσκωτού χρηματιστηρίου 1999. Μάλλον χτύπησαν φλέβα.

Ο Καρχιμάκης που τυγχάνει να είναι και κουμπάρος του Πετρολάμπρου, απευθύνθηκε αμέσως στα δημοσιογραφικά του όργανα για να αποδομήσουν ένα απλό blog.

Έτσι είδαμε κατευθυνόμενα δημοσιεύματα εναντίον του «Καρχιμακιστάν» .

Είναι ολοφάνερο ότι τα δημοσιεύματα αυτά είναι κατά παραγγελίαν. Και τα δύο αυτά έντυπα βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία με τους καρχιμακικούς κύκλους και ιδεολογικά και πρακτικά.

Δεν θα περίμενε ποτέ κανείς να ερευνήσουν για τι ακριβώς κατηγορείται ο Καρχιμάκης, καυτηριάζουν όμως το γεγονός ότι κάποιοι τολμούν να κατηγορήσουν τον ογκόλιθο της «δημοκρατίας» τους, που έχει πάνω του χαραγμένα με μπομπόλιες bold γραμματοσειρές, το όνομα του Καρχιμάκη.

Στελέχη του συγκροτήματος Μπομπό σκαλίζουν με τα ίδια τους, τα χέρια, ένα ένα το γράμμα και δεν επιτρέπεται κανένας να πειράξει τον εκλεκτό τους......Να τον χαίρονται.

Είμαι σίγουρος ότι ο χρόνος θα δικαιώσει το «Καρχιμακιστάν» γιατί πιστεύω ότι οι συντελεστές του, δεν έχουν τίποτα να χάσουν, είμαι σίγουρος (από το ύφος τους) ότι έχουν κρυφούς άσσους στο μανίκι...γι’ αυτό και η ενορχηστρωμένη επίθεση Καρχιμάκη Πιστεύω στην Ελευθεροτυπία και στη δημοκρατία, όχι ως ιδιόκτητα περιουσιακά στοιχεία κάποιων αλλά ως πανανθρώπινα αγαθά που κανένας δεν επιτρέπεται να πιστεύει ότι τα «κατέχει» περισσότερο από τον άλλο και να τα καπηλεύεται.

Εμείς να ευχαριστήσουμε για την συμπαράσταση και να δηλώσουμε ότι δεν πτοούμαστε.

Άλλωστε μια που και ο Καρχιμάκης επιδιώκει τη δημοσιότητα, δεν κάνουμε τίποτα περισσότερο παρά να του την προσφέρουμε.


Απλά εμείς γράφουμε αυτά που πρέπει και όχι αυτά που κατευθυνόμενα προωθεί μέσα από τα ύποπτα κυκλώματα του.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλά κάματε και πήρατε τον τίτλο.......του Καρχιμάκη στο blogspot.

Καρχιμοπαθής είπε...

Ένας τέτοιος πτέραρχος, θέλει και το δικό του blog. Είπαμε να του το ετοιμάσουμε :)