Δευτέρα 7 Μαΐου 2007

Συνεχίζονται οι επιθέσεις...

Σε Ιστολόγιο (PRESS-GR) χρήστης που υπογράφει με το όνομα "Babis" (είναι γνωστός για την ακραία φρασεολογία του), σχολιάζει την λειτουργία του blog μας και σας το μεταφέρουμε ως έχει:

Περιηγηθηκα για πρωτη φορα το blog του “καρχιμοπαθη» Μου τοχαν επι ,αλλα τωρα βεβαιωθηκα.Ο τυπος είναι ο ιδιος που γραφει και εδώ με διαφορα ονοματα. Είναι εμισθος υπαλληλος του Ρουσοπουλου και σκοπος του είναι ο εκφυλισμος και η απαξιωση ότι δεν ελεγχετε.Την ιδια δουλεια την κανουν αλλοι δυο η μαλλον τρεις σε αλλους χωρους.Οι ανθωποιποι βεβαια είναι αργομισθοι, δεν κανουν άλλη δουλεια και μοναδικη τους απασχολιση είναι η απαξιωση και η θολουρα γενικα. Οι μεθοδοι τους είναι κλασικοι της μαυρης προπαγανδας.Ενεργουν βασει καλα μελετημενων οδηγιων.
Το να στηνεις ένα ολοκληρο blog με αισχρα και συκοφαντικα ψευδη,φαινετε καταρχην ποσο πονα η δραση του βουλευτη.Γιαυτο στη συνειδηση του λαου ο εν λογω βουλευτης είναι πολύ ψηλα μαχομενος με σκληρο τροπο και συνεχως για να φυγει η λαιλαπα που κατακαιει τον τοπο μας και λεγετε ακυβερνησια, της απραξιας και της αρπαχτης.

Και η απάντηση μας:
Babis, ούτε ασχολήθηκα, ούτε θέλω να ασχοληθώ μαζί σου (τουλάχιστον σοβαρά).
Το τι συμβαίνει εδώ εδώ είναι δικό σας θέμα.
Το αν επίσης υπάρχουν και άτομα άλλα που δεν συμπαθούν τον Καρχιμάκη και αυτό το εκφράζουν με πιο ακραίο τρόπο, ούτε και αυτό με αφορά.
Όπως στρώνει ο καθένας κοιμάται. Και ο Καρχιμάκης έχει στρώσει πολύ μα πάρα πολύ άσχημα...
Δεν είμαι εγώ αυτός που θα αποφασίσω ποιοι κανόνες θα ισχύουν εδώ.
Σε ότι έχει σχέση με το πρόσωπο μου, ούτε με γνωρίζεις ούτε σε γνωρίζω.
Το να εκφράζει την άποψη σου είναι δικαίωμα σου. Το να θεωρείς όμως το περιεχόμενο του blog karximakistan αισχρό και συκοφαντικό, δεν μπορείς να το κάνεις.
Ούτε ζεις στο Λασίθι, ούτε καν πρέπει να γνωρίζεις τον βίο και την πολιτεία του Καρχιμάκη.
Το αν πονά η δράση του βουλευτή, θα συμφωνήσω μαζί σου. Έχει πονέσει πολλούς που υπήρξαν αθώο θύμα της δράσης του.
Όχι γιατί παρανόμησαν, αλλά γιατί δεν ήταν του συστήματος του. Ακόμα και στελέχη του ΠΑΣΟΚ έχουν γίνει στόχος του.
Αν σε ενδιαφέρει η αλήθεια, δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις μαζί με στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο Λασίθι και να πληροφορηθείς από πρώτο χέρι την πραγματικότητα. Χωρίς δημοσιότητα και απουσία οποιαδήποτε ανάγκης να δικαιολογήσεις οποιαδήποτε συμπεριφορά...
Προσωπικά και αντίθετα με εσένα, δεν γνωρίζω ούτε την επαγγελματική σου κατάσταση, ούτε τα βιώματα σου και σίγουρα δεν μπορώ να εκφράσω άποψη.
Αν το έκανα, τότε θα ήμουν ψεύτης και λασπολόγος. Εσένα φαίνεται δεν σε ενοχλεί η άγνοια. Σου αρκεί αυτά που λες να έχουν την ελπίδα να είναι πιστευτά.
Βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα και επιτίθεσαι σε οποιονδήποτε δεν σου είναι απλά αρεστός.
Δεν έχω καμία διάθεση αντιπαράθεσης επί του θέματος. Δεν ξέρεις, δεν έχει βιώσει και δεν έχω την απαίτηση να καταλάβεις.
Σίγουρα όμως πολλοί συντοπίτες και καταλαβαίνουν και γνωρίζουν αν όχι αρκετά, αλλά σίγουρα τμήμα όσων παρουσιάζονται στο Ιστολόγιο μας.
Επειδή παράλληλα δεν επιθυμούμε να καταλήξει σε ένα χώρο υβριστικής αντιπαράθεσης, οδηγηθήκαμε στην απόφαση να υπάρχει έλεγχος των σχολίων, ώστε να κρατηθεί ένα επίπεδο.
Τέτοιο όμως δεν βλέπω να διαθέτεις. Και ίσως αυτό είναι που σε ενόχλησε περισσότερο. Ότι δεν είχες την δυνατότητα να βρίσεις.
Μη στεναχωριέσαι και υπάρχουν πολλά άλλα ξέφραγα αμπέλια.
Κλείνοντας, θα σου πω ότι δεν είναι του χαρακτήρα μου να σου απαντήσω στο ύφος που μου απευθύνεσαι. Αλλά αρχίζω να κατανοώ γιατί άλλοι συμμετέχοντες δεν έχουν την ανάλογη με μένα υπομονή...

Καταλαβαίνουμε ότι έχουμε αρχίσει να ενοχλούμε. Και αντιμετωπίζουμε αυτά τα σχόλια με χαρά. Είναι αντίδραση στην ενόχληση κάποιου και παρατρεχάμενων του.

Θέλουμε να δούμε και άλλα σχόλια. Θα είναι απόδειξη ότι βρισκόμαστε και συνεχίζουμε στο σωστό δρόμο.

Αυτό γίνεται μέσα από ένα Ιστολόγιο που έχουμε διαπιστώσει ότι δημοσιεύει σχεδόν τα πάντα, χωρίς λογοκρισία, αλλά και χωρίς επιβεβαίωση - διαστρέβλωση, με αποτέλεσμα να λέγονται μεγάλα ψέματα και ανακρίβειες.

Είναι εμφανές ότι παρά τον ανεξάρτητο μανδύα, το "PRESS-GR" εξυπηρετεί καθαρά το παιχνίδι του ΠΑΣΟΚ και μια κλίκας αντίθετης προς τον Παπανδρέου.

Αυτό δεν σημαίνει ότι υπονοούμε ότι έχει σχέση κάποιος από του διαχειριστές του. Δεν τον γνωρίζουμε, ούτε έχουμε οποιοδήποτε στοιχείο και θα ήταν αυθαίρετο κάθε σχετικό συμπέρασμα.

2 σχόλια:

is0 είπε...

Δε καταλαβαίνω τι ακριβώς σου κάνει τόσο μεγάλη εντύπωση.
Αν έχεις ταξιδέψει λίγο στην Ελλάδα θα καταλάβεις τι εστί Ν.Λασιθίου. Δε νομίζω οτι φταίει ο (κ.)Καρχιμάκης όταν οι άνθρωποι τον ψηφίζουν τυφλοσούρτι κάθε φορά. Ο άνθρωπος αυτός βρίσκει και τα κάνει.
Εμείς που τον ψηφιζουμε φταίμε και καλά να πάθουμε τέτοιοι που είμαστε.
Καλά κάνεις που δημοσιοποιείς τα έργα και τις ημέρες του, και προφανώς το μόνο έργο που έχει κάνει γι΄αυτό το Νομό είναι ρουσφέτια (Καρχιμάκη κάνε με και μένα σμηνίτη).
Η μόνη ένστασή μου είναι οτι κάποια στιγμή οφείλεις να κράξεις και αυτούς που τον ψηφίζουν κιόλας, γιατί το φταίξιμο είναι και δικό τους και δικό μας.
Τέλος θα ήθελα να με συγχωρέσεις μιας και το post μου δεν ταιριάζει απόλυτα με το συγκεκριμένο θέμα.
Άντε και καλά μυαλά οι υπόλοιποι.

Καρχιμοπαθής είπε...

Εχεις απόλυτο δίκιο.

Σίγουρο είναι ότι κάποιοι τον ψηφίζουν. Είναι γνωστό άλλωστε ότι οι λαοί έχουν τους ηγέτες που τους ταιριάζουν.

Στόχος μας είναι να "απομυθοποιήσουμε" τον Καρχιμάκη. Αυτό που κρύβεται πίσω από το χαμόγελο και την προθυμία.

Την άσχημη πλευρά του, που την κρατά καλά κρυμμένη...

Και φυσικά, θα γίνει και αυτό που λες με τους ψηφοφόρους του.

Οταν τους κοροϊδεύει ότι δήθεν τους εξυπηρέτησε, για θέματα που τα δικαιούνται ή είναι αυτονόητα, τότε είναι άξιοι της άγνοιας και της μοίρας τους