Κυριακή 9 Μαρτίου 2008

Καλό είναι και ο Καρχιμάκης να μαζευτεί

Στον πρόεδρο της βουλής κ. Σιούφα απευθύνθηκαν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ μεταξύ των οποίων και ο δικός μας ο Καρχιμάκης. Αιτία αγωγές που έχουν κατατεθεί εναντίων τους από θιγόμενους. Κρυβόμενοι πίσω από την ασυλία τους συκοφαντούν, διασύρουν και σπιλώνουν συνειδήσεις.

Το βλέπει κανείς στις ερωτήσεις του στη βουλή. Εμπαθείς, ακραίες, προσβλητικές, με βαρείς και ανυπόστατους χαρακτηρισμούς. Απαράδεκτες με λίγα λόγια. Αποδεικνύονται πολλές φορές εντελώς ανυπόστατες. Στο ίδιο πνεύμα κινούνται και οι δηλώσεις στα ΜΜΕ. Μόνος στόχος τους ο θόρυβος.

Σε δημοσίευμα της Εφημερίδας "Έθνος" στις 7/3/2008 με τίτλο "Επιχείρηση φίμωσης με αγωγές" αναφέρει περιπτώσεις τέτοιων αγωγών. Μόνο που συνεχίζουν να προκαλούν οι εν λόγω βουλευτές. Αντί να ασκούν το έργο τους απρόσκοπτα μεν, αλλά μέσα στα πλαίσια της ευπρέπειας, συνεχίζουν με θρασύτητα την ίδια πρακτική.

Δεν πιστεύουμε ότι είναι λύση οι αγωγές. Η καλύτερη λύση είναι η δημόσια καταγγελία αυτών των λίγων ομολογουμένως βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που έχουν στήσει μια βιομηχανία καταγγελιών και ερωτήσεων, οι περισσότερες από τις οποίες είναι για να κερδίζουν χρόνο και χρόνο στα ΜΜΕ.

Κάτι δηλαδή σαν και αυτό που κάνουμε εδώ, αποκαλύπτοντας στοιχεία που ο πολύς κόσμος δεν γνωρίζει, κάνοντας σκληρή μερικές φορές κριτική στον Καρχιμάκη, αλλά με μέτρο και φυσικά χιούμορ όπου χρειάζεται. Ακόμα και αν μας εξοργίζει πολλές φορές με την ακραία του συμπεριφορά, προσπαθούμε να μην ξεφύγουμε από τα όρια, γεγονός που πιστεύουμε ότι το έχουμε πετύχει.


Καλό είναι και ο Καρχιμάκης να μαζευτεί επιτέλους. Έχει ξεφύγει εντελώς και από ότι μαθαίνουμε ακόμα και μέσα στο ΠΑΣΟΚ έχει αντιδράσεις. Μερικές από αυτές έχουν δει την δημοσιότητα κατά το παρελθόν. Παράδειγμα η αναφορά Πετσάλνικου στον Καρχιμάκη, όπου τον αποκάλεσε "επιπόλαιο και κίτρινο". Δεν πιστεύουν ότι βοηθά το ΠΑΣΟΚ με την τακτική του. Αλλά ποιος θα τον μαζέψει αν αυτός δεν μπορεί να το καταλάβει;;;;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε μεγάλε για τα αίσχοι του Γερανού και της COSMOTE o Καρχημάκης φταίει... Για τους κουμπάρους ο Καρχίμάκης φταίει, για το Ζαχόπουλο μήπως?? για τις απεργίες για το ασφαλιστικό??
Αν δεν φταίει ο Καρχιμάκης είμαι σίγουρος ότι φταίει για τον κακό μας τον καιρό.
Για κοίτα ρε καρχιμακιστάν να δεις τι σου φταίει και τα έχεις βάλει με άσχετους, γιατί μάλλον αυτό που σου φταίει είναι ΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣΤΑΝ

Ανώνυμος είπε...

Να σε ευχαριστησω που εφτιαξες ενα τετοιο ..Blog.
Ειναι για γελια ο ανθρωπος . Το λεω αληθεια οτι τον παρακολουθω εδω και χρονια και σκαω στα γελια. Τι υφος ..τι στυλ.... 7 καρδιναλιων και ενος Παπα της Ρωμης μαζι δεν τον φτανουνε.
Απο την αλλη δειχνει και το επιπεδο της Βουλης μας δυστυχως... και ειναι πολα τα ψωνια σαν και αυτον.
Ομως κανε και καλο χωρις να το ξερει ...Καθε φορα που μιλαει αφιρει ψηφους απο το ΠΑΣΟΚ που και αυτο εχει την λογικη του Καρχιμακη

Καρχιμοπαθής είπε...

Αναφερόμενος στον πρώτο σχολιαστή, θα ήθελα να επισημάνω, ότι προφανώς δεν έχεις διαβάσει κανένα από τα άρθρα.

Προφανώς και δεν φταίει για όλα και φυσικά δεν είναι του παρόντος να απαντήσω σε αυτά που αναμασάς μέσα στην ασχετοσύνη σου για τα πραγματικά γεγονότα. Άλλωστε ο καχριμάκης τους "κουμπάρους" τους είχε ανακαλύψει πολύ νωρίτερα και τους "ζαχόπουλους" τους ζούσε καθημερινά στην βίλα της οδού αγράμπελης. Τι να μας πεις τώρα και συ.....

Όσο για την αγένεια και τον παροξυσμό σου μάλλον είναι αποτέλεσμα της καταβαράθρωσης του κόμματος σου και δεν σε παίρνω στα σοβαρά.

Πάντως με ανθρώπους σαν τον Καρχιμάκη να είσαι βέβαιος ότι υπάρχουν και χειρότερα για το ΠΑΣΟΚ.